کنعانی: ماموریت موفق ناوگروه ۸۶ نشان داد دست اندازی به منافع ایران بی پاسخ نخواهد ماند-راهبرد معاصر

کنعانی: ماموریت موفق ناوگروه ۸۶ نشان داد دست اندازی به منافع ایران بی پاسخ نخواهد ماند

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نداجا گفت: ماموریت موفق ناوگروه ۸۶ به کشورهای سلطه جو و زورگو نشان داد که دست اندازی به منافع ایران در هر نقطه از دنیا بی پاسخ نخواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 نداجا گفت: نقش ایران در صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، اکنون پشتوانه محکم برای دیپلماسی همسایه محور، متوازن و پویای دولت است و در عین حال نیروی بازدارنده در مقابل چالش‍گران متجاوز، طمعکار و بی‌منطقی است که سودای تعدی به منافع و امنیت ملی ایران و ایرانیان را دارند.

 

سخنگوی وزارت خارجه گفت: بسیار خرسندم که در روزهای فرخنده اعیاد شعبانیه و عید چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در جمع افتخارآفرینان غیور نیروهای مسلح به ویژه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران هستم.

 

وی افزود: ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران همواره به شجاعت‌ها، دلاوری‌ها و دستاوردهای نیروی مسلح و به ویژه دریادلان ارتش افتخار می‌کنند.

 

کنعانی ادامه داد: ماموریت بی‌نظیر و موفقیت آمیز ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن دنا و ناو بندر مکران در ماموریت 360 درجه‌ای به دور کره زمین که حدود هشت ماه به طول انجامید، نقطه عطفی در تاریخ دریانوردی، نیروی دریایی کشور و حضور مقتدرانه و به تعبیر رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) امنیت ساز جمهوری اسلامی ایران در آب‌های بین‌المللی است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: بی شک انجام این ماموریت در سایه ایمان قلبی به لطف و مدد خداوند بزرگ و حاصل همت بلند، اراده راسخ، اعتماد به نفس، قدرت طراحی دانش پیشرفته نظامی، مدیریت کارآمد و شجاعت و استقامت فرماندهان و پرسنل نیروی دریایی ارتش ایران بود.

 

وی افزود: همانطور که فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) فرمودند این کار شما مصداق آیه شریفه «و اعدوا لهم مااستطعتم من قوه و من رباط الخیل» بود.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران علاوه بر حراست و حفاظت از مرزهای آبی کشور، ماموریت حفاظت از امنیت و منافع ایران در دریاها و آب‌های بین‌المللی را نیز بر عهده دارد و شما دریادلان با انجام چنین ماموریتی نشان دادید که نه تنها در آب‌های خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر بلکه در هر نقطه از دنیا از خلیج عدن تا دریای کارائیب آمادگی دفاعی از منافع ملی جمهوری اسلامی ایران را دارید.

 

وی ادامه داد: ماموریت موفق ناوگره 86 در عین صلح‌جویانه بودن و ارسال پیام‌های دوستی به بسیاری از کشورهای در طول مسیر و نیز نمایش توانایی و آمادگی جمهوری اسلامی ایران در کمک به صلح و امنیت بین‌المللی، در عین حال به کشورهای سلطه‌جو و زورگو نشان داد که دست‌اندازی و منافع جمهوری اسلامی ایران در هر نقطه از دنیا بی پاسخ نخواهد ماند و نیروی مقتدر دریایی ارتش در کنار و دوشادوش سایر قوای مسلح جمهوری اسلامی ایران، هر اقدامی را که علیه منافع ملی کشور باشد، بی پاسخ نخواهند گذاشت.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: آمادگی، اقتدار و نمایش قدرت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نه تنها در عرصه نظامی بلکه در عرصه دیپلماسی، تولید کننده قدرت و ظرفیت ملی و موجب عزت و اقتدار میهن اسلامی می‌شود و باز همان گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: «ارزش سیاسی کار شما از ارزش نظامی‌اش کمتر نبود، اگر نگوییم بیشتر هم بود».

 

وی ادامه داد: ارکان و مولفه‌ها و عناصر قدرت ملی وابسته به یکدیگرند و پیشرفت و تقویت هر کدام از آنها علاوه بر تاثیر در دیگر مولفه‌ها، موجب تقویت کلیت نظام و جایگاه کشور در عرصه نظام بین‌الملل خواهد شد.

 

کنعانی ادامه داد: دیپلماسی دفاعی با فعالیت‌ها و تلاش‌های متنوع، یکی از مهمترین ابزار دولت‌ها در راستای رسیدن به اهداف مطلوب بدون بهره‌گیری از نیروی قهریه نظامی است.

 

وی افزود: اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران و نقش آن در صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، اکنون پشتوانه محکم برای دیپلماسی همسایه محور، متوازن و پویای دولت است و در عین حال نیروی بازدارنده در مقابل چالشگران متجاوز، طمعکار و بی‌منطقی است که سودای تعدی به منافع و امنیت ملی ایران و ایرانیان را دارند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هم اکنون وابستگان نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سفارتخانه‌های ما در تعداد قابل توجهی از کشورهای دنیا حضور داشته و عضو موثری از تیم دیپلماسی خارجی توسعه محور و صلح جویانه جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

 

وی تاکید کرد: وزارت امور خارجه و سفرا و دیپلمات‌های جمهوری اسلامی ایران نیز با درک اهمیت دیپلماسی دفاعی همواره سعی کردند که موجبات انجام ماموریت موفق فرستادگان نظامی و دفاعی کشور را فراهم سازند.

 

سخنگوی وزرارت امورخارجه ادامه داد: در همین راستا بسیار خرسندم که سفرا و نمایندگی‌های سیاسی کشورمان در کشورهای حوزه ماموریت ناو گروه 86 با تلاش حداکثری برای انجام موفق این ماموریت کوشیدند و زمینه ارتقای روابط دوستانه با کشورهای حوزه ماموریت خود را در حوزه دریایی فراهم کرده‌اند.

 

کنعانی گفت: اینجانب به نمایندگی دستگاه دیپلماسی و با اغتنام از فرصت، از این جایگاه، بار دیگر آمادگی دستگاه دیپلماسی جهت تسهیل و کمک به توسعه هرچه بیشتر همکاری‌های دفاعی و تقویت تعاملات خارجی جمهوری اسلامی ایران در این حوزه را در مسیر کمک به صلح و امنیت بین المللی و دفاع از دولت‌ها و ملت‌های مستقل جهان اعلام می‌کنم.

 

وی افزود: از خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون تمام خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروهای مسلح و علی الخصوص شما دریادلان ارتش جمهوری اسلامی ایران را مسئلت می‌کنم.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: همچنین به روح بلند امام راحل، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و شهدای نیروهای مسلح علی الخصوص نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادای احترام می‌کنم.

 

کنعانی افزود: همچنین 135 روز از آغاز جنگ ظالمانه رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا علیه ملت مظلوم غزه، به روح شهدای غزه ادای احترام می‌کنم و یاری نصرت الهی را برای ملت مظلوم فلسطین مسئلت می‌نمایم.

 

دومین روز همایش ملی تبیین ابعاد و دستاورد‌های ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش با شعار «اقتدار جهانی با همت ایرانی» با حضور مسئولان لشکری و کشوری، صبح امروز (یکشنبه) با حضور مسئولان لشکری و کشوری و وابستگان نظامی کشورهای خارجی در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی برگزار شد.

 

این همایش با هدف روشنگری، گفتمان‌سازی و بصیرت‌افزایی مأموریت ناوگروه 86 نداجا برگزار خواهد شد.

 

ابعاد تجربیات و دستاورد‌های راهبردی، سیاسی، امنیتی و دیپلماسی دریایی، ابعاد تجربیات و دستاورد‌های فرهنگی و اجتماعی، ابعاد تجربیات و دستاورد‌ها در حوزه هدایت و راهبری، ابعاد تجربیات و دستاورد‌ها در حوزه دانش و تحرک، ابعاد تجربیات در دستاورد‌های ارتباطی و تجهیزات الکترونیکی و ابعاد تجربیات و دستاورد‌های لجستیکی و پشتیبانی دریایی از جمله محور‌های برگزاری دومین روز از این همایش است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر